Νίνα Λοτσάρη: Μιλάει για το μέλλον της και κάνει αποκαλύψεις για την ηλικία της

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και το «Happy Day», μιλώντας για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της επιτεύγματα. Η ίδια αποκάλυψε ότι αισθανόταν πάντα απενοχοποιημένη για την ηλικία της.

Στα 48 της χρόνια, η Νίνα Λοτσάρη είναι μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς, με μια πολυετή πορεία στον κινηματογράφο και το θέατρο. Ξεκίνησε την καριέρα της στη δεκαετία του ’60 και έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ωστόσο, η Νίνα Λοτσάρη έχει ασχοληθεί και με άλλους τομείς της τέχνης, όπως η ζωγραφική και η μουσική. Επίσης, είναι γνωστή για την πολιτική της δράση, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλά κινήματα αλληλεγγύης και αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η Νίνα Λοτσάρη, στη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι ένιωθε πάντα απενοχοποιημένη για την ηλικία της και την εμπειρία της στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Επισήμανε ότι ήταν αναγκασμένη να δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει να αποδείξει το ταλέντο και τις ικανότητές της.

Η Νίνα Λοτσάρη αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της, καθώς και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η καλλιτεχνική κοινότητα στη σημερινή εποχή.

Τόνισε ότι η καλλιτεχνική δημιουργία είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο έκφρασης και αντιμετώπισης των προκλήσεων της κοινωνίας, αλλά χρειάζεται και την υποστήριξη και την αναγνώριση από το κοινό και τις αρχές.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article