in

Μέγκαν Μαρκλ: Εμφάνιση χωρίς τον Πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ απουσίασε από τη σπουδαία ημέρα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και επέλεξε να μείνει στις ΗΠΑ αντί να συμμετάσχει στους εορτασμούς της στέψης.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισε να παραμείνει στην Καλιφόρνια μαζί με την κόρη της Λίλιμπετ και τον γιο της Άρτσι, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε για μόλις 28 ώρες στο Λονδίνο, ώστε να επιστρέψει και να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου του.

Μία ημέρα μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη να κάνει πεζοπορία με τους φίλους της Μάρκους Άντερσον και Χέδερ Ντόρακ στην Καλιφόρνια.

Φορώντας μαύρα ρούχα με χακί τζάκετ και καπέλο στο κεφάλι, η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε να απολαμβάνει τη διαδρομή και την παρέα των φίλων της, τους οποίους γνωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια.

Παρότι επέλεξε ένα αθλητικό look, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ακριβά κοσμήματα, όπως ένα ρολόι της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον οίκο Cartier, το οποίο έχει αξία 17.800 λίρες και ένα βραχιόλι του ίδιου οίκου, του οποίου η εκτιμώμενη αξία ξεπερνά τις 125.000 λίρες.

Επιπλέον, φόρεσε ένα βραχιόλι Cartier Love αξίας 5.000 λίρων και ένα κολιέ mayabrenner x Abigail Spencer, το οποίο κοστίζει 495 δολάρια.

ψ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ναταλί Καντέρ

Ναταλί Καντέρ: Υπάρχει Θεός! Η καλλονή που «ανεβάζει» τη διάθεση με το μίνι φόρεμα και τις καμπύλες της!

Κωνσταντίνα Γιάννη

Κωνσταντίνα Γιάννη: Με «πίσω κίνηση» τούμπανο σε ταξιδεύει στο Μαϊάμι με αγάπη!