in

Κωνσταντίνα Γιάννη: Με «πίσω κίνηση» τούμπανο σε ταξιδεύει στο Μαϊάμι με αγάπη!

Κωνσταντίνα Γιάννη

Η Κωνσταντίνα Γιάννη είναι αγαπημένη DJ πολλών παραλιακών Club στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Πρόκειται για μία κοπέλα με ελληνική καταγωγή που έχει εντυπωσιακά προσόντα. Σε κάθε της live δημιουργεί πολύ κέφι τόσο με την παρουσία και την εμφάνισή της όσο και με τους ήχους που βγάζει από τα decks!

Στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram είναι αρκετά ενεργή και έχει ένα εντυπωσιακό προφίλ με αρκετές χιλιάδες followers, που δεν τους αφήνει παραπονεμένους!

Με τις αναρτήσεις της και τα πληθωρικά της προσόντα ανεβάζει το θερμόμετρο και τη διάθεση στα ύψη! Πρόσφατα έκανε μία αποκαλυπτική εμφάνιση σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Φορώντας μόνο τα ροζ εσώρουχά της, αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και τις εντυπωσιακές καμπύλες της. Ειδικά η «πίσω κίνησή της» είναι αρκετά δυνατή και ανταγωνίσιμη!

Κωνσταντίνα Γιάννη

Η εικόνα αποπνέει αυτοπεποίθηση και δύναμη, ενώ το στιλ της DJ είναι άκρως αισθησιακό και εκκεντρικό.

Η Κωνσταντίνα Γιάννη φαίνεται να απολαμβάνει τον εαυτό της και να αποδεικνύει ότι είναι μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση και δύναμη, που δεν φοβάται να δείξει το σώμα της.

Η επιλογή του ροζ χρώματος στα εσώρουχά της αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα και την ευαισθησία της, ενώ η πόζα της είναι άκρως προκλητική !

Δείτε κι εσείς τη φωτογραφίες της και θα ταξιδέψετε μαζί της!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μέγκαν Μαρκλ

Μέγκαν Μαρκλ: Εμφάνιση χωρίς τον Πρίγκιπα Χάρι

Μπρέννα Μπλακ

Μπρέννα Μπλακ: Το ξανθό «όπλο» σε καυτές πόζες με μαγιό που θα σε κάνει να «υποφέρεις» αργά και βασανιστικά!