in

Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση – «Ο 1ος μου σύζυγος φερόταν κακοποιητικά – Άργησα να χωρίσω γιατί ήταν μικρά τα παιδιά μου»

Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Dot” και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή και την έκαναν πιο δυνατή. Η συνέντευξη αυτή συγκλόνισε το κοινό και έδειξε τη δύναμη και την ανθρωπιά της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσωπική της ζωή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από τον πρώτο της σύζυγο και το δύσκολο δρόμο που ακολούθησε για να βγει από αυτήν την κατάσταση.

Δέσποινα Μοιραράκη

Όπως εξομολογήθηκε, ο πρώτος της σύζυγος φέρθηκε κακοποιητικά προς αυτήν, κάτι που την οδήγησε να χωρίσει μαζί του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια, ήταν δύσκολο να πάρει αυτή την απόφαση καθώς είχαν μικρά παιδιά και ήθελε να τα προστατεύσει. Τελικά, κατάφερε να βγει από αυτήν την κατάσταση και να συνεχίσει τη ζωή της με δύναμη και αισιοδοξία.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο των τηλεπωλήσεων στη ζωή της και στα όνειρά της για το μέλλον, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Cash or Trash».

Δείτε το βίντεο με την συγκλονιστική της εξομολόγηση στην κάμερα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Survivor All Star

Survivor All Star spoiler 7/5: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα και ο 1ος υποψήφιος

Τρίκαλα

Τρίκαλα: Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση (video)